Το Aeolos Villa είναι μια όμορφη παραθαλάσσια βίλα εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική της Σάμου, την αρμονία της φύσης και την υπέροχη θέα στη θάλασσα

Aeolos Villa Όμορφα παραθαλάσσια δωμάτια

image image
hr6
hr

Καλώς ήρθατε στη βίλα Αίολος

Καλώς ορίσατε στη πατρίδα του αρχαίου μαθηματικού Πυθαγόρα, του αστρονόμου Αρίσταρχου και του φιλόσοφου Επίκουρου, σε ένα καταπράσινο νησί με απίστευτες εναλλαγές τοπίων, με κοσμικές ή απάτητες παραλίες, απίστευτες διαδρομές μέσα σε οργιώδη βλάστηση και πυκνά δάση.

Το μοναδικό φυσικό περιβάλλον, προστατευόμενο από την UNESCO, και η πλούσια ιστορία που μαρτυρείται από τη πληθώρα βυζαντινών ναών, ηγεμονικών κτιρίων και διεθνώς αναγνωρισμένων αρχαιολογικών χώρων συνθέτουν τον τόπο που περιβάλλει τη Βίλα Αίολος.

Στο νότιο δυτικό τμήμα του νησιού, κάτω από τα βράχια του Κέρκη, εκεί που ο αρχαίος ποταμός Αμφίλυσσος συναντάει την θάλασσα, βρίσκεται μια όμορφη παραθαλάσσια βίλα, εμπνευσμένη από την σαμιακή αρχιτεκτονική, την αρμονία της φύσης και τη μαγευτική θέα της θάλασσας δίπλα στο ποτάμι.

Η βίλα Αίολος προσφέρει στους επισκέπτες της, αυθεντική φιλοξενία και ευδαίμονες ώρες ηρεμίας και χαλάρωσης σε ένα μοναδικό τοπίο και σκηνικό.